kronika

FOTO: Obračun na parkirišču; vroča kri pred Planetom Tuš

4.2.2024 | 11:30 | M. K.

Foto (tudi spodaj v fotogaleriji): FB

Foto (tudi spodaj v fotogaleriji): FB

Novo mesto - Zelo podoben incident, kot se je pred novomeškimi kinodvoranami v Planetu Tuš zgodil lanskega novembra (mladoletniki so med seboj nameravali obračunati s kovinskimi palicami), se je pred omenjenim kompleksom na Topliški cesti ponovil minuli petek. Kot je bilo razbrati iz zapisov na družbenih medijih, naj bi tokrat med seboj obračunavali s kiji, s katerimi naj bi razbili avtomobil enega od udeležencev, in solzilcem.

Za pojasnilo, kaj natanko se je dogajalo, smo se obrnili na PU Novo mesto, od koder so nam sporočili: ''2. 2. nekaj pred 15. uro smo bili obveščeni o pretepu na parkirnem prostoru na Topliški cesti v Novem mestu. Policiste so o dogodku obvestili tudi udeleženci pretepa.

Ugotovljena je bila identiteta vseh treh udeležencev, dveh mladoletnikov in 42-letnika. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih gre za osebe, ki se med sabo poznajo in so že dalj časa v sporu. V dogodku je bil poškodovan osebni avtomobil, 42-letnik pa je zaradi udarca sam poiskal zdravniško pomoč.

Izjave udeležencev pretepa so nasprotujoče in policisti vse okoliščine še preverjajo. Na podlagi ugotovitev bodo zoper kršitelje ustrezno ukrepali.''

‹ nazaj

Galerija (4)

_Tus (1)
_Tus (2)
_Tus (3)
_Tus (4)

Komentarji (4)

4.2.2024 4 (4) (0)OceniFranciD 
Dobro se mi zdi, da ste zakrili te grde rilce.
4.2.2024 10 (11) (1)Ocenitoto 
kdo se spet pretepa pred Tušem povejte že enkrat jasno in glasno CIGANI kdaj boste ukrotili to bando ki hara po Dolenjski
4.2.2024 2 (3) (1)Ocenimiha 
si ti Toto optimist a ne? no če bi bil še Tito med nami tega definitivno ne bi bilo... Sicer pa ko že sprašuješ, se naši voditelji trenutno ukvarjajo z bolj pomembnimi zadevami, malo si prižigi tv ... pa pol za te zadeve ni časa.
6.2.2024Ocenijastreb1 
kleni dolenči

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava