dolenjska

Tridnevno Slovo poletju

30.8.2015 | 14:00 | J. S.

Obiskovalce festivala Slovo poletju so sinoči dodobra ogreli Tomislav Bralić in klapa Intrade. (Foto: J. S.)

Obiskovalce festivala Slovo poletju so sinoči dodobra ogreli Tomislav Bralić in klapa Intrade. (Foto: J. S.)

Tridnevno Slovo poletju

Trebnje - V Trebnjem so že tradicionalno zadnji vikend v avgustu pripravili festival Slovo poletju, na katerem se tudi letos prepletajo zabava, glasba, šport, kulinarika, ustvarjalnost, dobrodelnost in dobra družba, pravijo organizatorji. Gre za glavno in največjo prireditev, ki jo snujejo v krajevni skupnosti Trebnje.

V sklopu tridnevnega atraktivnega dogajanja so se tako na velikem odru zvrstili Vlado Kreslin z Malimi bogovi in Beltiško bando ter Kok band v petek, sinoči pa Tomislav Bralić in klapa Intrade, Nuša Derenda in DJ Duo Vanillaz. Petkov večer je bil tudi v znamenju borilnih veščin, saj je tukajšnji klub Fearless Fighters prvič v Trebnjem pripravil kickboks borbe po pravilih K-1 na prostem. Obiskovalci so si lahko ogledali okrog deset borb, med njimi dve ženski, vrhunec pa je bil profesionalni turnir četverice do 70 kilogramov za pokal KS Trebnje.

Podobno se bodo danes popoldne za pokal KS Trebnje v košarkarskem turnirju trojk merili krajani, že včeraj pa je potekal odprti turnir v ulični košarki za veliko nagrado krajevne skupnosti. Sinočnji večer sta z atraktivnimi točkami popestrila tudi akrobata Blaž Slanič in Filip Kržišnik.

Sicer je v Trebnjem pester tudi spremljevalni program. Z otroškim programom so med drugim poskrbeli za najmlajše, kulinarični del programa so poleg najslajših letošnjim marmelad, Dobrot Dolenjske in domačih gostinskih ponudnikov obogatili še člani Slovenskega veganskega društva, ki so pripravili tudi dobrodelni veganski golaž. Danes popoldne pripravljajo še trebanjski Masteršef z Miho Hauptmanom, udeležencem znanega kuharskega šova, dogajanje pa bodo zvečer sklenili z letnim kinom pod zvezdami.

‹ nazaj

Galerija (11)

slovo poletju 001
slovo poletju 002
slovo poletju 003
slovo poletju 004
slovo poletju 005
slovo poletju 006
slovo poletju 007
slovo poletju 008
slovo poletju 009
slovo poletju 010
slovo poletju 011

Komentarji (4)

30.8.2015 1 (1) (0)Ocenitaja 
Veeeelik poklon organizatorjem. Upajmo, da se bodo v TD kaj naučili...in ne samo zapravljali naš denar.
30.8.2015Ocenitaja 
Veeeelik poklon organizatorjem. Upajmo, da se bodo v TD kaj naučili...in ne samo zapravljali naš denar.
31.8.2015OceniBoki 
kaj je to Trebanjski koš? A ni to nekaj kar je že pozabljeno?
31.8.2015OceniMojca 
Iskrene čestitke, bilo je nepozabno, sproščeno, odlično :-)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava