dolenjska

Množica kupcev na otvoritvi Qlandie

10.3.2011 | 12:55 | B. B.

Množica kupcev na otvoritvi Qlandie

Novo mesto - Novomeška Qlandia je danes ob 9. uri na široko odprla svoja vrata, množica kupcev in radovednežev pa se že vse od jutra trumoma zgrinja v to največje dolenjsko nakupovalno središče. Še večjo gnečo gre pričakovati v popoldanskih urah in če bo tako tudi prihodnje dni, se večini trgovin in lokalom ni treba bati za uspešno poslovanje.

Še največ zanimanja so pritegnile podružnice znanih trgovskih hiš, ki jih v Novem mestu doslej ni bilo, npr. C&A, H&M, Deichmann ..., dober posel pa imajo ob otvoritvi tudi gostinci.

‹ nazaj

Galerija (12)

Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie
Množica kupcev na otvoritvi Qlandie

Komentarji (33)

10.3.2011OceniJohn 
Kam nas to pripeljalo to potrošništvo. Ne bi raje odprli eno tovarno, da bi šli lahko brezzaposleni delavci in delavke v službo. V nedeljo bodo šli namesto k sveti maši bodo raje šli v divje nakupovanje. Totalen razpad moralnih vrednot.
10.3.2011Ocenikren 
Ja kje je pa restavracija? Kako boš pa šel v šoping in nič jedel???
10.3.2011Oceniqlandia 
Tale trgovina je še eno poneumljanje Novomeščanov. Prodajaln imamo več kot dovolj že sedaj in na račun "avstrijcev" bo marsikatera štacuna morala zapret vrata. Veliko bolj pametno bi bilo, da bi vodstvo lokalne skupnosti usmerilo prizadevanja za razvoj v kakšno novo tovarno namesto, da ljudje zapravijo še tisto malo kar imajo. Ta nova delovna mesta (350) so bolj klavrna, saj bodo naše družine zaradi mamice velikokrat same, ona pa bo cele dneve prodajalka v Qlandii za minimalca??????????
10.3.2011OceniMajda 
mislim, da nikoli niti pogledat ne bom šla. Mi to potrošništvo in najcenejša roba že presedata. Bedarija.
10.3.2011OceniPrekla 
Prodajaln imamo več kot dovolj? Kje pa? Res pa, da tale Qulandija ni hudo popestrila ponudbe, ker so se večinoma samo že obstoječe novomeške trgovine preselile na novo lokacijo. Škoda :( Pričakovala sem več.
10.3.2011OceniJan 
Madona je tukaj en cel kup zafrustrirancev in večnih nergačev. A vi ste sploh kdaj s čim zadovoljni v življenju? Dobili smo nov shopping center. Konkurenco. Vi pa samo nergate in pljuvate čez vse, eni pa celo moralizirate o propadu vrednot, ker ljudje hodijo kupovat. Zaprite se v barake sredi gozdov, pa od listja živite, da ne boste slučajno kakšnih materialnih dobrin koristili. In naj kupuje vsak kar hoče in kjer hoče. Če vam ne paše pač ostanite doma, kaj vas briga za ostale.
10.3.2011OceniBerg 
Popolnoma se strinjam z Janom!!!Ljudje enkrat se živi!!!
10.3.2011OceniKomentar 
Jan, konkurenca v divjem kapitalizmu ne pomeni "več za manj denarja", ampak samo "manj kakovostno za manj denarja". Če tebi to odgovarja, gre za tvojo pravico. Nimaš pa zato pravice ostale, ki smatramo da človek zasluži več kot zgolj lepo pobarvane smeti, zmerjati s zafrustriranci. Okoli moralnih vrednot pa... a veš, da so travniki polni zvončkov? Veš da so bili še pred leti polni mamic in očkov, ki so jih s svojimi otroki nabirali? Letos sem videl samo eno mamico z otrokom. Z avtom se je pripeljala sredi travnika, natrgala zvončke in odpeljala. So pa zato polni takih družinic šoping centri, jer cel dan zabijajo med policami, za krono dneva pa si postrežejo še s zamaščenim dunajcem. Spet tvoja izbira in pravica... in tudi moja pravica da tako stanje komentiram. Ampak jaz ne žalim sogovornikov, ti pa. Pa smo spet pri moralnih vrednotah, kaj ne?
10.3.2011Oceniqwerty 
Jan, sploh se nima smisla ukvarjati z bedaki. Škoda časa. Naj še naprej živijo v svojem svetu. Pa še tam jih težko kdo razume.
10.3.2011Ocenikritik 
Me ne gane. Šoping centrov imam okoli sebe dovolj, motijo me ne. Ta silna reklama, kupuj da varcujes in podobne farse so mi smešne, ljudje z sibkim karakterjem oziroma tisti ki jih je lazje vodit kot credo ovac pa naj preždijo tam kolikor jih je volja. Moja duša se bolje pocuti doma ali v krogu frendov ali na biciklu. Po nakupih grem ko kaj potrebujem, ne pa da zabijam čas v prazno. Rajs 100 eur zažuram kot pa zmecem za en beden šoping - ok, ne recem kšne hlace al kaj, ne pa za poln voziček jogurta, bljak. Žalostno je to, da se žur seli v trgovine :) Tolko stvari je prepovedanih, to pa, da boga mama na minimalcu celo plačo spiska na teke neumnosti to ne bo nikoli :)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava