kronika

Romano Zalar našli mrtvo

9.8.2010 | 13:00 | B. B.

Romana Zalar

Romana Zalar

Romano Zalar s Senovega, ki so jo pogrešali od 13. julija letos, so v soboto dopoldan našli mrtvo v gozdu v okolici Senovega. Storila je samomor.

V soboto dopoldne je sprehajalec poklical policiste, da je na drevesu v gozdu v okolici Senovega opazil nekaj obešenega. Policisti in kriminalisti so opravili ogled, na kraj pa sta prišla tudi državni tožilec in preiskovalni sodnik. S pomočjo gasilcev so z drevesa, z nekaj metrov višine, sneli obešeno truplo. Po prvih ugotovitvah gre za pogrešano 45-letno Romano Zalar, ki je od doma odšla 13. julija. Dežurna zdravnica je zanjo odredila sanitarno obdukcijo, znakov nasilja pa ni bilo najti in naj bi bila tuja krivda izključena, sporočajo iz policijske uprave Krško.

V skoraj mesecu dni, odkar je Zalarjeva odšla z doma, so krški policisti s pomočjo kolegov iz Sevnice in Brežic, posebne policijske enote, vodnikov službenih psov, policijskim helikopterjem ter domačini dnevno izvajali več iskalnih akcij v ožjem in širšem območju Senovega.

‹ nazaj

Komentarji (1)

10.8.2010OceniPeter-2 
Ubožica..............nimam komentarja. In nihče se v tej državi ne zgane, bolj jih zanimajop bodoči vozniki, ki jih nameravajo neskončno maltretirati. Seveda, to je najlažje in potrebno je za državno malho čimveč denarja naropati. Cca 600 dokončanih samomorov letno pa očitno nikogar ne zanima.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava