kronika

Smrt v Ivančni Gorici: Znani rezultati obdukcije, 46-letnika izpustili

16.8.2024 | 12:20 | M. K.

Ivančna Gorica - Policisti so danes sporočili, da natančen vzrok smrti 28-letne ženske na območju Ivančne Gorice še ugotavljajo. Osumljencu so odpravili pridržanje.

Simbolna slika (Foto: arhiv; S. R.)

Simbolna slika (Foto: arhiv; S. R.)

Spomnimo, da so policisti v sredo prejeli obvestilo o »kaznivem dejanju zoper življenje in telo.« Na poznejši tiskovni konferenci so pojasnili, da so v stanovanjski hiši našli mrtvo 28-letnico, pri čemer so na kraju prostost odvzeli 46-letnemu moškemu. Slednji je bil s pokojno v partnerskem razmerju, oba pa sta bila stara znanca policije. Policisti so takrat navedli, da je žrtev umrla zaradi »prizadejanih poškodb,« a kot kaže, zadeva vendarle ni tako preprosta.

Včeraj pozno popoldne so postali znani izsledki obdukcije, so danes pojasnili na PU Ljubljana ter dodali, da glede na rezultate 28-letnica ni umrla zaradi »sicer hudih poškodb.« Natančen vzrok smrti tako še ni znan ter ga bodo ugotavljali z nadaljnjimi medicinskimi in toksikološkimi preiskavami. Tiskovna predstavnica PU Ljubljana Aleksandra Golec je obenem potrdila, da so zaradi novih dognanj v večernih urah 46-letnemu osumljencu odpravili pridržanje. Ostaja sicer v zdravstveni oskrbi, kamor so ga zaradi zdravstvenih težav prepeljali v času pridržanja. Kriminalisti nadaljujejo s preiskavo, o ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo, še dodajajo na PU Ljubljana.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava