namig za premik

Delavnica Reiki, ZIK

27.5.2024 | 16:00

pon, 27.05.2024 ob 16:00

ZIK Črnomelj v sklopu Tednov vseživljenjskega učenja organizira delavnico Reiki, ki jo bo vodila Martina Konda. Delavnica bo v ponedeljek, 27. maja 2024, ob 16:00 na Ljudski univerzi ZIK Črnomelj (učilnica Pisanica).

Delavnica je brezplačna, prijave zbiramo TUKAJ

Vabljeni!

Reiki je alternativna metoda zdravljenja s polaganjem rok, ki jo je leta 1922 razvil japonski budist Mikao Usui. Beseda reiki je sestavljena iz besede »rei«, ki pomeni »univerzalno« in se nanaša na raven duha in telesa ter besede »ki«, ki pomeni življenjsko vitalno energijo. Ljudje, ki se ukvarjajo s tem trdijo, da obstaja univerzalna, življenjska, duhovna energija, ki ima lahko zdravilne učinke na telo in duha. Reikija se lahko nauči vsak. Njegova posebnost pa je uglasitev - iniciacija! Reiki terapevt je v bistvu le posrednik - prevodnik reiki energije med vesoljem in človekom - pacientom. Deluje s polaganjem rok terapevta na telo in tudi na daljavo ob uporabi posebnih ključev.

Martina Konda je po diplomi živela in delala kot učiteljica v Sloveniji ter Nemčiji. Vse življenje se ukvarja s pomočjo otrokom in ljudem. Reiki je spoznala leta 2011, od upokojitve leta 2022 pa se mu bolj podrobno posveča in ga želi predstaviti ljudem.

‹ nazaj