namig za premik

Na robu poletja - Alenka Rebula Tuta, Park Rastoče knjige

5.9.2024 | 18:00

Pesnica, pisateljica in strokovnjakinja na področju psihologije Alenka Rebula Tuta je diplomirala iz filozofije na psihološki smeri leposlovne fakultete tržaške univerze. Ukvarja se z globinsko psihologijo ter vprašanji vzgoje in izobraževanja, samovzgoje in družbene kritike. Je avtorica večkrat ponatisnjenih knjižnih uspešnic Globine, ki so nas rodile, Blagor ženskam in Sto obrazov notranje moči.

Več informacij o avtorici na www.kmj.si

Četrtek, 5. september 2024, ob 18. uri, Park Rastoče knjige

Gost zadnjega srečanja v sklopu cikla Na robu poletja bo pevec, kantavtor in skladatelj Andrej Šifrer, ki bo spregovoril o svojem kriminalnem romanu Volkovi.

Gre za prvo pop rock glasbeno kriminalko, ki bralce popelje v svet zakulisja z vsemi bleščicami, ki jih ponuja slava, in temnimi platmi, ki so navadnim smrtnikom neznane.

Zgodba vas pospremi v podzemlja dogodkov, za katere glasbena srenja noče, da jih poznate. Tako kot marsikoga pred njimi tudi Volkove načne notranja korozija – ljubosumje, slava, alkohol … in prezgodnja smrt. Ko za vedno utihne že drugi Volk, se pojavi vprašanje: gre le za nesrečno naključje ali jih morda nekdo namenoma iztreblja?

Četrtek, 12. september 2024, ob 18. uri, Park Rastoče knjige

‹ nazaj