namig za premik

Zaključek poletnih delavnic Ciciban in robotek, Podjetniški inkubator Podbreznik

31.8.2017 | 14:30

Spoštovani,

v tem tednu potekajo poletne otroške delavnice Ciciban in robotek v Novem mestu. Vabimo vas na zaključek delavnic v četrtek, 31. 8. 2017 ob 14:30 v Podjetniški inkubator Podbreznik.

Ob tej priložnosti bodo otroci pokazali, kaj so ustvarili, podeljene pa jim bodo tudi diplome za uspešno opravljeno delavnico.

Zbrane bosta pozdravila Župan MONM in predstavnik projekta CRRI.

Delavnico Ciciban in robotek v sodelovanju s Fakulteto za organizacijske študije Novo mesto organizira Razvojni center Novo mesto d.o.o. v sklopu na novo ustanovljenega Centra razvoja, raziskav in inovacij (CRRI). Namenjene so otrokom nižjih razredov osnovne šole in potekajo v štirih mestih v Jugovzhodni regiji, in sicer v Trebnjem, Metliki, Črnomlju in Novem mestu v času šolskih počitnic. Posamezna delavnica traja 5 dni in v tem času otroci dobro spoznajo osnove robotike in programiranja, sestavijo prve lego robotke, si ogledajo primere dobrih praks lokalnih podjetij in se družijo z vrstniki. Delavnice otrokom omogočijo aktivno preživljanje šolskih počitnic in jim poskusijo približati robotiko na zabaven in njim atraktiven način.

Vljudno vabljeni!

‹ nazaj