namig za premik

Vid Valič: ''Moška pamet'', KC

23.10.2024 | 20:00

Vabljeni na stand up predstava  VIDA VALIČA “MOŠKA PAMET” v sredo, 23. oktobra, ob 20. uri v KC Semič.

Zakaj smo moški prepričani, da imamo prav, ženske pa nam govorite, da se motimo?

Moški smo zelo pametni, vsaj tako mi mislimo, kljub temu da nam ženske redno govorite, da nismo. Ampak mi vztrajamo pri svojem. Naša pamet je bolj racionalna kot ženska pamet. S tem se tolažimo, ko ugotovimo, da smo vas prizadeli ali spravili v neroden položaj. Vendar vztrajamo, ker samo to imamo. Moško pamet! Je posebna, ima svoje pomanjkljivosti in prednosti in pomanjkljivosti, vendar vam je ženskam zelo všeč. Razen takrat, ko vam ni.

Predstava »Moška pamet« je komedija o moškem in ženskem razmišljanju o vsakdanjem življenju, odnosih, ljubezni, otrocih, družini in seveda o seksu. Pri seksu je namreč največja razlika med moško in žensko pametjo, vendar, ker v tej predstavi nastopamo samo moški, o ženski pameti raje ne bomo govorilI. Razen tisto, kar je enostavno treba povedati.

Predstavo bodo otvorili trije mladi komiki, ki jih je Vid Valič povabil, da povejo še svoje mnenje, saj ga zanima ali je moška pamet vezana samo na posameznika ali kar na celoten moški spol. Če tudi vas to zanima, ste lepo vabljeni na uro in pol zabave, sproščenosti ter smeha.

Nastopajoči:

Vid Valič

Alen Mastnak

Dino Kapetanović

Alen Borišek

Cena vstopnic

21,00 € od 1. do 5. vrste

19,00 € od 6. do 10. vrste

17,00 € od 11. do 13. vrste

Predprodaja vstopnic poteka v TIC-u Semič

T.: 07 35 65 200

E.: tic@kc-semic.si

Rezervacija vstopnic velja 3 delovne dni.

‹ nazaj