dolenjska

Prof. dr. Miha Japelj gost 3. Foruma osebne odličnosti

12.4.2017 | 07:55 | J. A., foto: FOŠ

Prof. dr. Miha Japelj gost 3. Foruma osebne odličnosti

Novo mesto - Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu je v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Dolenjske in Bele krajine organizirala že tretji Forum osebne odličnosti. Tokrat se je moderatorki doc. dr. Mariji Turnšek Mikačić pridružil prof. dr. Miha Japelj, slovenski kemik, častni občan Novega mesta in velik promotor znanosti v regij, so sporočili z omenjene fakultete.

Uvodnima pozdravoma dekana fakultete, prof. dr. Borisa Bukovca, in župana Mestne občine Novo mesto, mag. Gregorja Macedonija, je sledil prijeten pogovor s prof. dr. Mihom Japljem, ki je skozi rahločutno zgodbo svojega življenja vsem navzočim prikazal pomembnost, smisel in potrebnost osebne odličnosti na vseh nivojih življenja.

Z ljubeznijo do svojega poklica, kemije in zaljubljenostjo v svoj kraj, Novo mesto, je udeležencem foruma podal čudovite primere za iskanje novih idej, spodbujanje ustvarjalnosti mladih in pomembnost spoštovanja narave kot prvem viru našega obstoja in dela. Prešernemu zaključku pogovora je sledilo še prijetno druženje vseh udeležencev foruma z gostom in izmenjava misli ter izkušenj.

‹ nazaj

Galerija (15)

forum01
forum02
forum03
forum04
forum05
forum07
forum09
forum10
forum11
forum12
forum15
forum17
forum18
forum19
forum20

Komentarji (1)

12.4.2017OceniEURom 
Kako visoka uddeležba.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava