namig za premik

Speedway dirka, Stadion Matije Gubca

25.8.2024 | 15:45

V nedeljo, 25. avgusta bomo na Stadionu Matije Gubca spremljali obračun pobratenih speedway klubov - domačega AMD Krško ter italijanskega MC Lonigo. Domači vozniki lovijo zaostanek z dirke v Italiji (50:34). Vozniški bazi AMD Krško v sestavi Denis Štojs, Luka Omerzel in Julian Kuny se tokrat pridružujeta naš dobri znanec iz Avstrije, Daniel Gappmaier ter obetavni latvijski mladinec iz Daugavpilsa, Artem Juhno! Svoje bodo prikazali tudi mladeniči kategorije 250cc, ki bodo vozili vzporedno dirko Mladih zvezd. Najvišje mesto bosta napadala oba domačina, Sven Cerjak in Gregor Zorko, ki se bosta dan pred dirko v Krškem pomerila na 4. letošnji dirki državnega prvenstva 250cc Češke in Slovenije v Liberecu.

Motorji so torej nazaj v mestu in verjamemo, da ste jih po daljšem poletnem premoru že močno pogrešali! Se vidimo v nedeljo na Gubcu!

Nakup vstopnic:

Tokrat ni organizirane predprodaje. Vstopnice lahko na dan dirke kupite na blagajnah AMD Krško. Ob 16. uri si lahko s kupljeno vstopnico ogledate tudi trening.

Časovnica:

15:45 Pričetek prodaje vstopnic

16:00 Uradni trening

18:00 Predstavitev voznikov in vodstva dirke

18:15 DIRKA – 1. vožnja

cca. 20:30 Razglasitev in podelitev zmagovalcem dirke

‹ nazaj