namig za premik

Finalni večer 18. Memorialnega turnirja Boga Dobrška, ŠD

24.8.2024 | 18:00

Rokometni klub Dobova vabi vse ljubitelje rokometa, da se nam danes, 24. avgusta 2024, pridružite na vrhuncu 18. Memorialnega turnirja Boga Dobrška, ki bo potekal v Športni dvorani Dobova.

Včeraj smo bili priča izjemnim in napetim tekmam, kjer je naša mlada ekipa slavila z zmago proti RK Koper s 28:26. Fantje so pokazali izjemno srčnost in borbenost, kar je ob podpori zvestih navijačev prineslo zgodovinsko zmago. Druga tekma je bila prav tako napeta, končala se je z rezultatom 34:32 v korist HRK Gorica proti RK Krško.

Danes pa se veselimo še dveh finalnih obračunov:

•Ob 18:00 se bosta za 3. mesto pomerili ekipi RK Koper in RK Krško.

•Ob 20:00 bo potekal veliki finale za naslov zmagovalca turnirja, kjer se bosta pomerili RK Dobova in HRK Gorica.

Posebna zahvala gre vsem gostujočim ekipam - RK Koper, RK Krško, in HRK Gorica - za sodelovanje in prispevek k edinstvenosti tega dogodka. Vaša borbenost in športni duh sta obogatila naš turnir in poskrbela za nepozabno športno izkušnjo.

Dragi navijači, vaša podpora s tribun je neprecenljiva in vas štejemo kot našega 8. igralca na igrišču. Brez vas ta dogodek ne bi bil enak! Zato vas danes še posebej vabimo, da se nam pridružite v dvorani in skupaj z nami ustvarite vzdušje, ki bo našo ekipo poneslo do zmage.

‹ nazaj