kronika

Odstranjevali sršene, razlito olje

24.8.2024 | 07:25 | M. Ž.

Fotografija je simbolična (Foto: Arhiv DL)

Fotografija je simbolična (Foto: Arhiv DL)

Na Gubčevi ulici v Brežicah so gasilci PGD Obrežje včeraj nekaj pred 19. uro s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo iz večstanovanjskega objekta.

Na Seidlovi cesti v Novem mestu pa je bili popoldne razlito motorno olje na parkirišču pred večstanovanjskim objektom. Gasilci GRC Novo mesto so nekaj čez 15. uro razmastili madež na površini okoli deset kvadratnih metrov

Kje ne bo elektrike

Elektro Ljubljana, Distribucijska enota Novo mesto nadzorništvo Novo mesto obvešča odjemalce, da bo danes od 7. do 12. ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP Žaga Poganci.

Distribucijska enota Krško pa obvešča, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del prekinjena elektrika na področju nadzorništva Brežice - Področje Brežic z okolico na območju transformatorskih postaj Dobova vozovna predvidoma med 6.30 in 19.30 in AFP Dobova predvidoma med 6. in 6. 30 ter med 19.30 in 20. uro.

Vodo ne bo več treba prekuhavati

Komunala Trebnje obvešča uporabnike pitne vode na zasebnem vodovodnem sistemu Cirnik - Ravne in Debenec v občini Mirna, da pitne vode pred uporabo ni več potrebno prekuhavati.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava