posavje

Ko Klemen Bunderla in Martin Kerin združita glasove

1.5.2024

Aktualov jutranji voditelj Klemen Bunderla je na prodajnem mestu Petrol na Čatežu ob Savi presenetil Martina Kerina, s katerim si delita ljubezen do petja.  

Ko Klemen Bunderla in Martin Kerin združita glasove

Vsak dan se na Petrolovih prodajnih mestih pišejo izjemne zgodbe. Martin jih je v 38-letni karieri doživel že precej, saj se pri njih na Petrolu na Čatežu ob Savi ustavlja že druga in celo tretja generacija obiskovalcev, ki poznajo prodajno mesto še iz 70. let prejšnjega stoletja.

Življenje mu zapolnjuje glasba

Prav posebno mesto bo v njegovem srcu zasedlo četrtkovo popoldne, ko sta s Klemnom, ki ga redno spremlja prek radijskih valov, kar tako brez vaje, skupaj zapela v duetu. Martinovo življenje od nekdaj zapolnjuje glasba, saj je član moškega pevskega zbora. V domači fari vodi mešani zbor in občasno zaigra tudi na orgle. Skupni družinski čas Kerinovih je glasbeno obarvan in velikokrat skupaj zapojejo. »Ti trenutki so izredno lepi. Ker nas je več, lahko zapojemo zborovske pesmi štiriglasno. Še bolj čudovito pa je, ko otroci v roke vzamejo inštrumente,« pravi.

Ko Klemen Bunderla in Martin Kerin združita glasove

 Velika, dobrosrčna družina

Martin si je že od mladosti želel veliko družino, danes je oče šestih otrok, ki so si med seboj precej različni, a pravi, da so s spoštovanjem, odkritostjo in dobrosrčnostjo osebnostne razlike enostavno premostljive. Tega ne izkazuje samo v družinskem okolju, ampak tudi s svojim odnosom do sodelavcev in strank na delovnem mestu. »Vsaki stranki vedno skušam pomagati. Včasih le dobronameren pogled, pozdrav ali nasmešek, ko poračunam natočeno gorivo, nekomu polepša dan.«

Želite biti tudi vi del super ekipe in podjetja, ki vas podpira? Postanite del srčne Petrolove ekipe in preverite prosta delovna mesta.

Obdelujejo manjšo kmetijo

Družina Kerinovih obdeluje tudi manjšo kmetijo, ukvarjajo se z rejo domačih živali – od rac, kokoši, puranov, zajcev do prašičev. »Ker dela na kmetiji resnično nikoli ne zmanjka, sem zelo hvaležen za razumevajočega delodajalca in sodelavce, da se lahko poleg službe ukvarjam tako s petjem kot s kmetovanjem.« Martinu pa tako kot Klemnu nikoli ne zmanjka energije za smeh, saj jo s pozitivnostjo najde v majhnih vsakodnevnih stvareh. 

Želite biti tudi vi del super ekipe in podjetja, ki vas podpira? Postanite del srčne Petrolove ekipe in preverite prosta delovna mesta.
Petrolovi prodajalci poleg plače prejmejo še:
-             Regres, 1850 evrov v letu 2024.
-             Nadpovprečno izplačilo poslovne uspešnosti, 1600 evrov bruto v letu 2023.
-             Mesečne nagrade za uspešnost prodajnega mesta, do največ 210 evrov bruto.
-             Dodatne nagrade za najboljše ekipe in posameznike, v povprečju 1 dodatno osnovno plačo na leto.
-             Najvišje neobdavčeno nadomestilo za prehrano, 7,96 evra na dan.
-             Vplačevanje v 2. pokojninski steber po prvem letu zaposlitve, vsak mesec 3,5 % bruto plače.

Ko Klemen Bunderla in Martin Kerin združita glasove
Oglasno sporočilo

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava