FOTO: Pri Gorenjem Polju pogorel avto na cesti; delavec padel z višine

26.9.2023 | 18:50

Požar avtomobila pri Gorenjem Polju je od daleč zabeležila članica FB PKD.

Požar avtomobila pri Gorenjem Polju je od daleč zabeležila članica FB PKD.

Ob 9.35 je v Slovenski vasi, občina Brežice, delavec padel z višine in se poškodoval. Reševalci so ga na kraju oskrbeli, helikopter SV v spremstvu dežurne ekipe HNMP Maribor pa ga je nato prepeljal v UKC Maribor.

Ob 12.48 so v naselju Jablanica, občina Sevnica, gasilci PGD Sevnica nudili pomoč reševalcem NMP pri prenosu obolele osebe.

Ob 10.46 so na Ljubljanski cesti v Ivančni Gorici gasilci PGD Ivančna Gorica prenesli invalidnega občana iz vozila v stanovanje v četrto nadstropje večstanovanjskega objekta.

Avto popolnoma pogorel

Zjutraj ob 8.37 je pri naselju Gorenje Polje, občina Dolenjske Toplice, ob cesti gorelo osebno vozilo. Gasilci PGD Dolenjske Toplice so požar na vozilu pogasili in pomagali vlečni službi. Vozilo je uničeno.

Na avtocesti v ograjo

Ob 15.37 je na avtocesti pri Ribnici, občina Brežice, osebno vozilo trčilo v zaščitno ograjo. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, nevtralizirali razlite motorne tekočine in nudili pomoč vlečni službi. Poškodovanih ni bilo.

Pirotehniki uničili italijansko bombo

Ob 15.30 so v gozdu v bližini Podturna v občini Dolenjske Toplice pirotehniki na varni lokaciji uničili ročno bombo italijanske izdelave iz obdobja 2. svetovne vojne.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava