dolenjska

FOŠ pridobila certifikat ISO 9001:2008

2.11.2011 | 09:50 | M. M.

Dekan Fakultete za organizacijske študije dr. Boris Bukovec. (Foto: B. B., arhiv DL)

Dekan Fakultete za organizacijske študije dr. Boris Bukovec. (Foto: B. B., arhiv DL)

Novo mesto - Fakulteta za organizacijske študije (FOŠ) v Novem mestu je konec oktobra uspešno prestala certifikacijsko presojo sistema vodenja fakultete. Presojo po zahtevah standarda ISO 9001 so izvedli presojevalci mednarodne certifikacijske hiše Bureau Veritas, ki so v uvodu svojega poročila zapisali: »Sistem vodenja kakovosti je skladen z zahtevami standarda SIST EN ISO 9001:2008 in je primerno dokumentiran. Zahteva po procesnem pristopu je upoštevana, procesi so usklajeni s specifičnimi zahtevami organizacije, so uvedeni ter obvladovani. Kratkoročne usmeritve in cilji organizacije se dosegajo.«

Fakulteta izvaja program menedžment kakovosti in s tem želi dokazati svojo verodostojnost tudi preko uvajanja sodobnih pristopov v njihovo delo. Kot so še sporočili iz FOŠ, si prizadevajo izboljšati kakovost pedagoškega dela in povečati zadovoljstvo tako študentov kot zaposlenih na FOŠ.

‹ nazaj

Komentarji (2)

2.11.2011Ocenijože 
Kaj se je letos že kdo vpisal na ta eliten študijski program, pred kakim mesecem ali dvema je bilo še vse prazno?
6.11.2011OceniAndrej 
Brez skrbi nas je na VS preko 40 kar je glede na to, da bo program izveden prvo let ter da je za enkrat samo izredni kar veliko. Ni pa prav nic eliten, prav zanimivo je. Priporocam.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava