kronika

65-letnik zaradi poškodb z ostrim predmetom umrl

27.7.2024 | 08:30 | L. M.

Grosuplje - Včeraj nekaj pred polnočjo je prišlo do spora več oseb na območju centra Grosuplja, v dogodku pa je zaradi poškodb prizadejanih z ostrim predmetom umrl 65-letni moški. Po do sedaj znanih podatkih ga je v prepiru z ostrim predmetom poškodoval 48-letni osumljenec, doma iz območja Grosuplja.

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Ilustrativna fotografija (Foto: arhiv DL)

Osumljencu, ki je bil v dogodku lažje telesno poškodovan, je bila nudena zdravniška pomoč in nato odvzeta prostost zaradi suma kaznivega dejanja s poglavja zoper življenje in telo. V postopku je bilo zavarovano tudi domnevno sredstvo storitve. Motiv za dejanje še ni znan, prav tako še ni znana oziroma potrjena identiteta vseh v sporu in pretepu udeleženih oseb.

Policisti so opravili ogled, ki sta se ga udeležila tudi dežurni preiskovalni sodnik in državni tožilec in nadaljujejo z intenzivno kriminalistično preiskavo in intenzivnim zbiranjem obvestil o vseh okoliščinah dogodka. Osumljenec v preteklosti še ni bil obravnavan za kazniva dejanja z elementi nasilja.

Kot sporočajo s PU Ljubljana, zaradi interesa preiskave, ki še poteka, drugih podrobnosti trenutno ne morejo posredovati. O vseh okoliščinah in ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava