družabno

Gregor Sikošek še v tretje očka

14.6.2024 | 12:00 | Tekst: Renata Mikec
Foto: osebni arhiv Gregor Sikošek

Nogometaš Gregor Sikošek s sinom Galom.

Nogometaš Gregor Sikošek s sinom Galom.

Bočni branilec pri NK Maribor, Artičan Gregor Sikošek, je še v tretje postal očka. S partnerico Sašo sta dobila Gala (na fotografiji), ki je v družino z dvema deklicama prinesel veliko veselja.

Okrevanje po poškodbi tega simpatičnega 30-letnega nogometaša na položaju branilca je končano, zdaj čaka na priložnost, da vnovič začuti tekmovalni adrenalin. Zadnjo tekmo je Gregor odigral konec lanskega februarja, ko si je na srečanju s Celjem težje poškodoval koleno, kasneje pa se je moral spopasti še z dodatnimi zapleti zaradi bakterije. Zdaj je že nekaj časa v delovnem ritmu, a tekmovalno na zelenico še ni stopil.

Sezona je sicer končana, kar pa ne pomeni, da bodo nogometaši na počitnicah. Nekatere čaka evropsko prvenstvo v Nemčiji, druge pa priprave na novo sezono. Gregor, ki je upal na vstop v reprezentanco, a mu je dolgo okrevanje te načrte preprečilo, bo z Violami na pripravah, ki jih Mariborčani začenjajo v ponedeljek. Med tem pa bodo mamici Saši, sicer magistri psihologije, doma delali družbo dvomesečni Gal, 5-letna Sofia in skoraj 3-letna Olivia.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava