Preprečili spiranje odpadkov v potok

26.11.2021 | 07:00

Preprečili spiranje odpadkov v potok

Včeraj ob 16.50 so v Srednji vasi, občina Semič, gasilci PGD Kot Brezje in Črmošnjice s pvc folijo pokrili odvržene komunalne odpadke in preprečili spiranje le teh v Divji potok. Kraj dogodka si bodo danes ogledale pristojne inšpekcijske službe.

Zagorelo v kabini

Ob 13.03 je na parkirišču trgovskega centra v Ribnici zagorelo v kabini kombiniranega vozila. Pred prihodom gasilcev PGD Ribnica je požar sam pogasil že voznik. Gasilci so opravili pregled vozila s termo kamero. Reševalci NMP Ribnica so nudili pomoč vozniku, ki se je nadihal dima ter ga prepeljali v zdravstveni dom.

Odpirali vrata

Ob 8.36 so na Drožanjski cesti, občina Sevnica, gasilci PGD Sevnica s tehničnim posegom odprli vrata na osebnem avtomobilu.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo danes:

- od 8:00 do 12:00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BREZOV LOG,

- od 8:00 do 15:00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP GOR. KAMENCE.

Distribucijska enota Krško - nadzorništvo Mokronog obvešča, da bo od 8:00 do 14:00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem na območju TP PRELESJE VAS, nizkonapetostno omrežje – PRELESJE VAS, JURGLIČ BOŽO.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča, da bo danes prekinjena dobava energije:

- na področju Brežice z okolico (nadzorništvo Brežice) na območju TP Loče, nizkonapetostno omrežje – Smer Dobovam med 9.30 in 12. uro.

- na področju Krško mesto z okolico (nadzorništvo Krško mesto) na območju TP Savinek med 8.30 in 9. uro. Na območju TP Zavode med 9. in 9.30 uro. Na območju TP Spodnji Stari Grad, nizkonapetostno omrežje – Libna desno med 8. in 11. uro. Na območju TP Krško transport, nizkonapetostno omrežje – Bevk, Jarkovič, Petrol med 12. in 12.30 uro.

- na področju Sevnica z okolico (nadzorništvo Sevnica) na območju TP Loka med 9. in 14. uro. Na območju TP Selce, nizkonapetostno omrežje – Kamnolom med 8. in 12. uro. Na območju TP Veliki vrh, Kovačev hrib, Gaberje Kašele in Jelovec pa med 10. in 12. uro.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava