kronika

Svet24: Radiostezist v petih minutah ugotovil, kje je Brajer

28.7.2015 | 10:35 | M. M.

Radiostezist Zdravko Malnarič (Foto: arhiv Svet24)

Radiostezist Zdravko Malnarič (Foto: arhiv Svet24)

Trebelno - Po štirinajstih dneh iskanja so, kot smo poročali, našli truplo 50-letnega Stanka Brajerja s Trebelnega, voznika Petrolove cisterne, ki je bil 13. julija udeležen v prometni nesreči na primorski avtocesti, v kateri je življenje izgubila romunska družina, ki je bila na poti na dopust v Italijo.

Časnik Svet24 danes poroča, da trupla nesrečnika niso našli policisti, ampak svojci, ki so iskanje organizirali na lastno pest, za pomoč pa so zaprosili tudi radiostezista Zdravka Malnariča s Kala pri Semiču.

Slednji je po lastnih besedah na podlagi fotografije pogrešanega v zgolj petih minutah ugotovil, da je nesrečnik storil samomor, neuradno naj bi se obesil s hlačami, in kje je njegovo truplo, ki so ga naposled res našli slab kilometer od kraja tragične prometne nesreče, še navaja Svet24 na svojih spletnih straneh.

‹ nazaj

Komentarji (16)

28.7.2015–1 (5) (6)Ocenigorjan 
Kljub hudim posledicam, govorimo o peterici mrtvih in o vseh prizadetih ob tem, se skušajo nekateri zaradi takšnih in drugačnih koristi promovirati preko medijev, ki nekritično objavljajo neresnice in pol resnice. Kje je morala, da ne govorimo o zavestnih lažeh. Prosim medije, das posredujejo dokaze o tem, da je ta osebek doma z nihalom v zapečku in na zemljevidu izsledil konkretnega pokojnika. Ni bilo težko ugotoviti, da je pokojnik stroil samomor in da ni daleč od kraja nesreče. Seveda, če je prečkal cesto, kar so poročlali vsi mediji, tudi ni bilo težko ugotoviti, da je šel proti vzhodu. S takim poročanjem in posredovanjem informacij kokretni mediji kažejo vso bedo svojega poročanja, za objektivnost pa jim itak ni bilo nikoli mar. Predlagam, da tega "bajaličarja" posedite v vlado, pa bo razkril vse rešitve za probleme, pa policiji naj pomaga najti vse storilce kriminala, pa še in še. Evo nam rešitve za vse probleme, le nekaj malega mu dajte zaslužiti.
28.7.2015 6 (7) (1)Ocenikorenje 
Spoštovani gorjan! Jaz bi pa rad izvedel resnični odgovor od Policije, ki je iskala in šolani psi, zakaj oni niso ničesar izsledili, kot natikač in pas. Policija je zadolžena in zato plačana, da tukaj kaj naredi. Ko sem sinoči poslušal Odmeve, mi je pričevanje odgovornega, na vprašanja gospoda Bobovnika povedalo vse, to jecljanje in nejasni odgovori, le to ne pelje v pravo smer...
28.7.2015 3 (3) (0)Ocenigorjan 
Ne govorim o policiji. Striinjam se, da je zamočila in pokazala svojo nesposobnost. Na živce pa mi gre, kako si nekateri iz nesreč kujejo dobiček,, ki si ga ne zaslužijo, mediji pa to še podpihujejo in razširjajo. Vsa čast ljudem, sorodnikom, prijateljem in drugim, ki so se toliko angažirali in žrtvovali, da so pokojnika končno našli. Držav (policija) pa je ponovno odpovedala. Policija je predvsem sposobna preganjati prekrške (kasirati), prometnih nesreč naj bi bili krivi le ljudje, država pa naredi vse, če jih kaznuje. Pa nak kazni namenijo za izobraževanje ljudi, da bodo v prometu varneje udeleženi.
28.7.2015 1 (3) (2)Ocenizasavc 
Gorjan, povsem se strinjam s tabo. Najbolj mi je všeč tista tvoja domislica, da naj ga posadijo v vlado, pa bo vseh težav naenkrat konec.
28.7.2015—   (1) (1)OceniJoc 
Malnarič je ugotovil, da imam vodo na parceli na globini podtalnice Kolpe. Verjetno je prej pogledal učbenik zemljepisa za osnovne šole. Biznis je biznis, naivci pa plačujemo.. Da so policaji s slednimi psmi zgrešili truplo pa ne verjamem. Mogoče ga pa takrat, ko so iskali, tam še ni bilo.
28.7.2015OceniPlajba 
Kos pocinkanga drata pove vse. Slovenska politika pa kljub vsem diplomam ( tudi ponarejenimi ) ne najde odgovora na osnovna vprašanja... Bajaličar je car ali pa čisto navaden prevarant! Bolj drugo . Po moje.
28.7.2015Ocenivinetu 
malnarič ?????
28.7.2015 1 (1) (0)Oceniopazovalec 
kaj plajbico ne več miši lovijo??
28.7.2015OceniPlajba 
opazovalec, a tud ti bajaš? Včasih si bil bolj politični videc in prognostik.A zelo neuspešen. Kot danes ;-))!
29.7.2015Oceniopazovalec 
plajba napačnega misliš..

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava