Kolšjak je bil kljub dežju

5.4.2015 | 11:40

Kolšjak je bil kljub dežju

Novo mesto - Novomeška kolesarska mreža je včeraj v sklopu tradicionalne študentske športne prireditve ParkLiga na Loki pripravila prvi bolšji sejem rabljenih koles in kolesarske opreme Kolšjak. Tako kot tekmovanja v malem nogometu in košarkarskih trojkah je dež precej zmotil tudi Kolšjak, a nekaj kupčij je bilo vseeno sklenjenih.

Prodajalci so na prodaj postavili petnajst koles in nekaj kolesarske opreme. Lastnika so zamenjala tri otroška kolesa in kar nekaj opreme, tudi oba otroška sedeža sta bila kmalu prodana, na razočaranje prirediteljev pa večina prodajalcev ni dojela bistva bolšjega sejma, katerega smisel je predvsem druženje in šele potem pride na vrsto posel. Tako so je zgodilo, da je človek pripeljal več koles in prodajo prepustil prirediteljem, kot da bi jih dal v komisijsko prodajo.

Priložnost, da se predstavijo ljubiteljem vožnje s kolesom, sta izkoristila tudi dva trgovca in serviserja koles Trgovina koles Smole in JB center, kjer so največ pozornosti pritegnila debela kolesa (fat bike), namenjena predvsem vožnji po snegu.

Manj kot udeležence ParkLige in Kolšjaka pa je dež motil tekače, ki se jih je na štartu 9 km dolgega ParkTeka zbralo kar 133.

I. V.

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava