kočevsko-ribniško

Župan sprejel odličnjake

29.8.2014 | 12:10 | M. L.-S.

Letošnji srednješolski odličnjaki. (Foto: M. L.-S.)

Letošnji srednješolski odličnjaki. (Foto: M. L.-S.)

Kočevje - Kočevski župan Vladimir Prebilič je včeraj na dveh ločenih sprejemih sprejel odlične učence vseh treh kočevskih osnovnih šol ter dijake Gimnazije in srednje šole Kočevje. Na že tradicionalni sprejem, ki je bil tudi letos v Turističnem kompleksu Jezero, so povabili 22 osnovnošolcev in 29 srednješolcev.

Na OŠ Zbora odposlancev je z odličnim uspehom v vseh devetih razredih letos šolanje zaključilo 9 učencev, na OŠ Ob Rinži 7 in na OŠ Stara Cerkev 6 učencev, med dijaki pa je bilo 9 srednješolcev, ki so bili odlični vsa leta šolanja in na poklicni maturi ali zaključnem izpitu ter 20 gimnazijcev z odličnim uspehom v vseh štirih letih šolanja. Med slednjimi so trije z odličnim naredili tudi maturo.

Kot je povedala ravnateljica Gimnazije in srednje šole Kočevje Meta Kamšek, je bilo letošnje leto izjemno: poleg odličnega rezultata 19,64 pozitivno ocenjenih so imeli tudi eno zlato maturantko in kar dva diamantna maturanta. Zlata maturantka je bila Gita Mihelčič, diamantna maturanta, ki sta na maturi zbrala vseh 34 točk, pa sta bila Greta Gašparac in Jan Hartman.

‹ nazaj

Galerija (9)

odliÄŤnjakipom001
odliÄŤnjakipom002
odliÄŤnjakipom003
odliÄŤnjakipom004
odliÄŤnjakipom005
odliÄŤnjakipom006
odliÄŤnjakipom007
odliÄŤnjakipom008
odliÄŤnjakipom009

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava