dolenjska

Del ceste brez asfalta

13.8.2024 | 14:00 | Rok Nose

Drganja sela - Na dežurni telefon Dolenjskega lista je pred dnevi poklical Anton Rozman z Drganjih sel. Najprej je pohvalil Občino Stražo, da se je lotila obnove ceste, ki pelje v njihovo vas. »Tega smo krajani zelo veseli, saj se vsi radi peljemo po lepih cestah, vendar pa je en del ostal neasfaltiran. Že več mesecev se nekaj deset metrov vozimo po makadamu. Ali je zmanjkalo denarja na tem projektu? Zakaj niso asfaltirali še teh nekaj metrov?« sprašuje bralec, ki se je obrnil tudi na občino, a odgovora ni dobil.

Anton Rozman je ob tem še omenil, da je že pred časom dobil zagotovilo, da bo občina poskrbela tudi za ureditev približno 200 m dolgega makadamskega odseka, ki pelje proti njegovi hiši in naprej na Uršna sela.

Anton Rozman ob cesti, ki pelje proti njegovi hiši. Približno 200 m dolg  makadamski odsek je v slabem stanju in potreben obnove. (Foto: R. N.)

Anton Rozman ob cesti, ki pelje proti njegovi hiši. Približno 200 m dolg makadamski odsek je v slabem stanju in potreben obnove. (Foto: R. N.)

Zakaj je nekaj deset metov ceste proti Drganjim selom še vedno brez asfalta? – Po besedah straškega župana preplastitev septembra

Celoten članek lahko preberete v elektronski obliki Dolenjskega lista.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava