kronika

FOTO: V treh urah tri nesreče

12.8.2024 | 18:30 | M. K.

Danes ob 12.43 sta na avtocesti med priključkoma Trebnje-vzhod in Trebnje-zahod trčila tovorno in osebno vozilo. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator na osebnem vozilu in preprečili iztekanje motornih tekočin. V nesreči ni bilo poškodovanih.

Ob 14.38 je na Andrijaničevi cesti v Novem mestu voznik osebnega vozila zapeljal s ceste na njivo. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulator, s pomočjo vitla izvlekli vozilo do roba cestišča, pomagali vlečni službi pri nalaganju vozila ter nudili pomoč reševalcem pri prenosu obolelega do reševalnega vozila. Ekipa nujne medicinske pomoči ZD Novo mesto je poškodovanega oskrbela na kraju in ga odpeljala na zdravljenje v Splošno bolnišnico Novo mesto.

Ob 15.14 pa sta v naselju Zagorica pri Velikem Gabru, občina Trebnje, trčili dve osebni vozili. Gasilci PGD Trebnje so zavarovali kraj nesreče, s tehničnim posegom odprli pokrov motorja, odklopili akumulator, nudili pomoč reševalcem ter počistili cestišče in ga posuli z vpojnim sredstvom. Ekipa Nujne medicinske pomoči ZD Trebnje je lažje poškodovane oskrbela na kraju nesreče.

Nesreča v Zagorici (Foto: PGD Trebnje)

Nesreča v Zagorici (Foto: PGD Trebnje)

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava