To so vsebine, ki jih prinaša novi Dolenjski list

21.9.2023 | 11:30

To so vsebine, ki jih prinaša novi Dolenjski list

Četrtek je dan za Dolenjski list, ki vam tudi tokrat v branje ponuja zanimive vsebine.

Novomeški mestni potniški promet bo prihodnje leto star že četrt stoletja, a je z njim le malokdo zadovoljen. Mestna občina za njegovo delovanje letno nameni okoli 580.000 evrov, uporabniki pa opozarjajo, da avtobusi ne vozijo ves dan, zato ne morejo v celoti nadomestiti zasebnih prevozov.

Na razpis za vodenje Osnovne šole Šmarjeta se ni prijavil nihče, zato je vršilko dolžnosti ravnateljice pred dnevi imenoval minister.

Gradbene odpadke, ki vznemirjajo krajane Zaloga, mora lastnik na zahtevo inšpektorata odstraniti.

Prebivalci Rigonc opozarjajo na zaraščanje brežine reke Sotle in na podrta drevesa, ki plavajo  v njej, zaradi česar bi reka ob močnem deževju lahko poplavila vas.

Sejem v Mokronogu ima že dolgo tradicijo. Poteka vsako tretjo soboto v mesecu, ko trško jedro zasedejo ponudniki od blizu in daleč in med našim obiskom je bilo na sejmu prav živahno.

Svoj izvod Dolenjskega lista lahko kupite v vseh bolje založenih trgovinah, bencinskih servisih in trafikah. Kupite lahko tudi digitalno različico ali pa se na Dolenjski list naročite in vas bo vsak četrtek pričakal v vašem poštnem nabiralniku.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava