Ogenj uničil dva avtomobila, dva poškodoval

26.9.2022 | 07:00

Simbolna slika (foto: arhiv DL)

Simbolna slika (foto: arhiv DL)

V soboto ob 3.20 sta v naselju Šentvid pri Stični, občina Ivančna Gorica, goreli osebni vozili. Gasilci PGD Šentvid pri Stični in Stična so pogasili požar. V požaru sta bili dve vozili uničeni, dve pa poškodovani.

Vnel se je dimnik krušne peči

V soboto ob 14.12 se je v vasi Žimarice, občina Sodražica, vnel dimnik krušne peči v stanovanjskem objektu. Požar so pogasili gasilci PGD Sodražica in Žimarice-Globel-Podklanec. Objekt so pregledali s termovizijsko kamero.

Goreli odpadki

Včeraj ob 18.58 je v bližini naselja Kerinov Grm, občina Krško, gorel odpadni material na površini približno 20 kvadratnih metrov. Gasilci PGE Krško in PGD Drnovo so požar pogasili.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Novo mesto - nadzorništvo Črnomelj obvešča, da bo danes od 8:00 do 12:00 ure zaradi del na distribucijskem omrežju in napravah prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP BUTORAJSKA na izvodu GOST. MILLER.

Nadzorništvo Metlika obvešča, da bo od 8:00 do 13:00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP NOVA GORA PRI DRAŠIČIH, TP DRAŠIČI, TP BABNA GORA PRI DRAŠIČIH, TP KRMAČINA, TP ŽELEZNIKI, TP VIDOŠIČI, TP KAMENICA1, TP KAMENICA2, TP SLAMNA VAS, TP BOLDRAŽ, TP RADOVICA, TP RADOVICA 2, TP BOJANJA VAS, TP ČRPALIŠČE BOJANJA VAS, TP KRAŠNJI VRH, TP OSTRIŽ.

Nadzorništvo Novo mesto obvešča, da bo:

- od 8:00 do 12:00 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP DOL. TEŽKA VODA, 1.TEŽKA VODA .

- od 11:30 do 13:00 pa odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP PODHOSTA, izvod 1.MENIŠKA.

Nadzorništvo Šentjernej obvešča, da bo od 12:00 do 14:30 prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP RADOVLJA.

Nadzorništvo Trebnje obvešča, da bo od 8:00 do 13:00 občasno prekinjena dobava električne energije odjemalcem, ki so oskrbovani iz TP ŠENTLOVRENC, izvod 5. PRAPREČE.

V primeru slabega vremena bodo dela prestavljena.

Distribucijska enota Krško obvešča , da bo prekinjena dobava električne energije na področju nadzorništva Brežice med 11. in 13. uro na območju TP Mihalovec, nizkonapetostno omrežje – Proti Savi levo.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava