Janez Kerin oddal podpise podpore

23.9.2022 | 12:30

Janez Kerin s podporniki ob oddaji podpisov podpore (Foto: PR)

Janez Kerin s podporniki ob oddaji podpisov podpore (Foto: PR)

Krško - Janez Kerin je dopoldne v spremstvu predstavnikov društva Modra smer, ki ga predstavlja na lokalnih volitvah, v stavbi Mestne občine Krško oddal zbrane podpise podpore volivk in volivcev za kandidaturo za neodvisnega župana krške občine na jesenskih lokalnih volitvah.

V manj kot treh tednih je zbral 376 podpisov podpore (potrebno je bilo zbrati 204 podpise).

Kot je povedal že na avgustovski novinarski konferenci, kandidira torej kot strankarsko neodvisni kandidat, želi pa si, da bi ga podprli vsi, ki podpirajo nujne in potrebne spremembe v razvoju MO Krško.

V svojem nagovoru je poudaril: »Če želi krška lokalna skupnost na dolgi rok uspešno delovati in napredovati, potrebuje drugačno razmišljanje o razvoju občine. Verjamem v skupen razvoj, ki je skladen s potrebami posameznih okolij znotraj krške občine. Pa naj bodo ta okolja lokalno – regionalno opredeljena, glede na gospodarske ali družbene segmente, glede na generacije in kar je še drugih kriterijev. Vsi trenutni in bodoči člani naše skupnosti morajo namreč imeti možnost in priložnost živeti dobro v naši občini, se osebnostno in poklicno ustrezno razvijati in po svojih možnostih prispevati svoj del k razvoju in rasti občine, katere del so.«

Ob predaji podpisov podpore se je Janez Kerin zahvalil vsem, ki so si vzeli čas in verjamejo v njegovo kandidaturo, in dejal, da je presenečen nad tolikšno podporo. Nadaljeval je, da se zaveda, da se pravo delo na njegovi kandidaturi za prvega strankarsko neodvisnega župana zdaj šele začenja: »Vem, da so spremembe možne in vem, da jih skupaj z občankami in občani lahko udejanjimo. Zato sem si za svojo kampanjo izbral slogan Skupaj z vami, za vse nas.« Ob tem je pozval občanke in občane, da podprejo tudi posameznike, ki bodo na lokalnih volitvah kandidirali kot neodvisni kandidati in predstavniki društva Modra Smer.

Janez Kerin je ob koncu še enkrat poudaril, da želi biti župan vseh občank in občanov Mestne občine Krško, ne glede na barvo stranke ali interesne skupine in da si bo prizadeval, če bo izvoljen za župana, za večjo transparentnost in izkoriščenost občinskega proračuna, so še sporočili iz njegovega volilnega štaba.

M. K.

Galerija

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava