Rokometašem Trima bo pomagal Milan Lazarevski; vrača se Vid Miklavec

13.1.2022 | 07:50

Milan Lazarevski (foto: RK Trimo)

Milan Lazarevski (foto: RK Trimo)

Vid Miklavec (foto: RK Trimo)

Vid Miklavec (foto: RK Trimo)

Trebnje - Rokometni klub Trimo Trebnje se je okrepil z občasnim makedonskim reprezentantom Milanom Lazarevskim, ki igra na mestu krožnega napadalca. Makedonec bo v drugem delu sezone zamenjava za Lana Grbića, ki ga po poškodbi kolena čaka večmesečno okrevanje. S klubom je sklenil sodelovanje do konca sezone.

"Izjemno zadovoljen sem ob prihodu v tako velik klub, kot je Trimo Trebnje. Tukaj se razvija resen in ambiciozen projekt. Soigralci so me skupaj s strokovnim štabom dobro sprejeli, zato se počutim odlično. Zahvaljujem se za priložnost in osredotočen sem na zastavljene cilje," je ob prihodu v Trebnje dejal 24-letni rokometaš, ki je nazadnje igral za skopski Metalurg.

Miklavec spet v Trebnjem

Slovenski rokometni prvoligaš je pred nadaljevanjem sezone iz Grosista Slovana vrnil organizatorja igre Vida Miklavca. Ta je bil doslej posojen ljubljanski zasedbi.

"Po koncu prvega dela sezone se vračam v Trebnje, kjer so priprave na drugi del sezone že v polnem teku. Ekipa me je dobro sprejela, zato smo osredotočeni na zastavljene cilje," je dejal Miklavec, ki bo, kot so sporočili iz trebanjskega kluba, povečal konkurenco na zunanjih položajih.

M. K.

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava