odbojka

Odbojkarji Krke brez težav do zmage

3.12.2016 | 09:00 | M. Ž.

Foto: I. V., arhiv DL

Foto: I. V., arhiv DL

Novo mesto - Odbojkarji novomeške Krke so v tekmi 11. kroga 1. DOL za moške doma brez težav ugnali zadnjeuvrščeni Fužinar SijMetal s 3:0 (14, 18, 21). V prvih dveh nizih so bili precej boljši tekmec, ju dobili gladko, nekoliko težjeje šlo v tretjem nizu, v katerem so Korošci celo nekaj časa vodili, nato od srede niza do končnice držali korak, pri zaostanku 21:22 še upali, v končnici pa domačim dopustili tri zaporedne točke in tekme je bilo konec, je poročal STA.

Domači trener Jože Časar ima lahko nekaj pripomb na sprejem, sicer pa so bili v vseh elementih Novomeščani precej boljši tekmec. V obrambi so bili povsem dominantni, z blokom so dosegli 11 točk, zelo dobro pa so igrali tudi v polju, kar pa je posledica zelo povprečne igre Fužinarja v napadu.

Novomeščani so si tokrat lahko celo privoščili, da so igrali brez nekaterih nosilcev igre, Časar tokrat ni koristil Luke Brulca, Gregorja Erpiča, Marka Stošića, Martin Kosmina pa je v igro prišel le za dva servisa.

* Dvorana Marof, gledalcev 100, sodnika: Markelj (Bled), Klinar (Žirovnica).

* Krka: Brulec, Ožbalt, G. Erpič, Vrhovšek 9, Kosmina, U. Erpič 6, Stošić, Drobnič 14, Pucelj 2, Bregar 7, Renko, Turk 13.

* Fužinar SijMetal: Stravnik 3, M. Jež 1, Lednik, Šavc, Tomaž 7, J. Jež 6, Mori, Valentan 3, Rakić 7, Libnik.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava