gospodarstvo

Štiri nesreče, trije v bolnišnico

19.5.2011 | 06:50 | B. B.

Štiri nesreče, trije v bolnišnico

Sinoči malo pred 22. uro sta na cesti Novo mesto-Poganci v Novem mestu trčili osebni vozili. V nesreči se je ena oseba poškodovala, sporočajo z regijskega centra za obveščanje. Oskrbeli so jo reševalci NMP Novo mesto in jo prepeljali na zdravljenje v bolnišnico. Gasilci GRC Novo mesto so razsvetlili kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih in posuli iztekle motorne tekočine z vpojnimi sredstvi.

Okoli 15.30 ure je na cesti Stranska vas-Poganci voznik osebnega vozila zapeljal s cestišča in se prevrnilo na streho. V nesreči se je poškodoval. Oskrbeli so ga reševalci NMP Novo mesto. Gasilci GRC Novo mesto so odklopili akumulator in postavili vozilo na cestišče.

Malo pred 15. uro sta na Cesti bratov Gerjovičev v občini Brežice trčili osebno in tovorno vozilo. Pri tem sta se dve osebi poškodovali. Reševalci nujne medicinske pomoči zdravstvenega doma Brežice so poškodovani osebi prepeljali v brežiško bolnišnico. Gasilci PGE Krško so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulatorja, posuli cestišče z vpojnimi sredstvi in nudili pomoč avto vleki.

Ob 10.30 je na relaciji Boštanj-Tržišče v kraju Jelovec v občini Sevnica tovorno vozilo zapeljalo s ceste. Gasilci PGD Sevnica so požarno zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator, preprečili iztek goriva in postavili vozilo na cestišče. Dežurni delavec CGP Sevnica je z gradbeno mehanizacijo odstranil razsuti tovor.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava