Prekajeval meso, zažgal barako
Tudi priprava suhomesnatih izdelkov zna biti nevarno početje, posebno še, če ogenj uide nadzoru. To se je med vikendom zgodilo tudi na Impoljci. Občan je meso prekajeval v leseni baraki, veliki 4 x 2 metra.
Ogenj je zakuril v kovinskem vedru, vendar so plameni ušli nadzoru, tako da se je vnela še baraka in pogorela do konca. Gasilci so ogenj pogasili.
Gorelo tudi na Šutni gori
V nedeljo okoli pol ene ure zjutraj so bili policisti in regijski center za obveščanje obveščeni, da v Šutni gori vikend. Lesen vikend, velik 5 x 7 metrov, v lasti domačina je pogorel do tal, škoda pa naj bi bila glede na vložena sredstva in trud v obnovo po izjavi lastnika zelo velika, vsaj nekaj 10.000 evrov.
Gasilci so sicer na kraju pogasili ogenj in postavili požarno stražo, policisti pa podnevi nadaljevali z ogledom kraja, da bi ugotovili vzrok požara. V vikendu so sicer zadnja dva tedna ogrevali z drvmi, pri ogledu pa so ugotovili, da je do požara najverjetneje prišlo zaradi napake na dimniški cevi, kjer je prihajalo do pregrevanja in posledično do požara.
Odnesli meso
Neznanci so v noči na nedeljo izkoristili odsotnost lastnikov stanovanjske hiše na Drnovem in vanjo vlomili. Policisti so ugotovili, da so v hišo prišli na silo skozi garažna vrata, nato pa s podstrešja odnesli za okoli 70 kg suhomesnatih izdelkov.
E-novice
Berite brez oglasov
Prijavljeni uporabniki Trafike24 berejo stran neprekinjeno.
Še nimate Trafika24 računa? Registrirajte se