družabno

VIDEO: Odlična Tia

21.10.2024 | 14:30 | Tekst: Renata Mikec
Foto: POP TV

Tia Valentinc je navdušila žirijo in občinstvo v dvorani in pred TV ekrani. (Foto: POP TV)

Tia Valentinc je navdušila žirijo in občinstvo v dvorani in pred TV ekrani. (Foto: POP TV)

V tokratni avdicijski oddaji Slovenija ima talent na Pop TV je bilo nekaj res zavidljivo dobrih nastopov. S svojim glasom je žirijo navdušila tudi Tia Valentinc, 18-letno dekle iz okolice Krškega.

Posavska publika jo zelo dobro pozna, zdaj jo je spoznala še ostala Slovenija. Izjemna pevka zase sicer pravi, da se zaveda svojih glasbenih sposobnosti, a kaj, ko ji manjka samozavesti in trema na odru jo pri tem še dodatno ovira. »Premalo verjamem vase in moja velika sovražnica je prav trema. Upam, da se je v času tekmovanja le znebim," pravi Tia, ki je fantastično odpela izjemno zahtevno skladbo Hallelujah pevke Alexandre Burke.

Njen močan glas tudi žirantov šova Slovenija ima talent, ni pustil ravnodušnih, občinstvo pa jo je nagradilo s stoječimi ovacijami. Marjetka Vovk je ves čas Tiinega nastopa ponavljala »top top top« in se, kot je bilo slišati, zaljubila v njen glas. Nastop je prevzel tudi Ano Klašnja, Lado Bizovičar se je v svojem stilu spraševal, ali je bilo odpeto brez duše, s čimer se je, seveda, zgolj pošalil. Je pa Tia s svojim glasom prevzela tudi četrtega člana žirije Andreja Škufco in tao jo je štirikratni "da" pospremil v naslednji krog.

Ste tudi vi pogrešali zlati gumb?

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava