kronika

FOTO: Z avtom v ograjo in betonsko škarpo

1.9.2024 | 08:20 | M. K.

Sinoči ob 20.20 so posredovali gasilci PGE Krško v Malencah, kjer se je voznik osebnega vozila zaletel v ograjo in betonsko škarpo ob stanovanjskem objektu. Gasilci so protinaletno in protipožarno zavarovali kraj in odklopili akumulator. Reševalci NMP Krško so dve poškodovani osebi pregledali in ju oskrbeli na kraju.

Foto: PGE Krško

Foto: PGE Krško

FOTO: Z avtom v ograjo in betonsko škarpo
FOTO: Z avtom v ograjo in betonsko škarpo

Davišnja nesreča brez poškodovanih

Davi ob 5.09 se je v naselju Gorenje Karteljevo, občina Novo mesto, zgodila prometna nesreča z udeležbo dveh osebnih vozil. Gasilci GRC Novo mesto so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, posuli razlite motorne tekočine ter pomagali avtovleki pri nalaganju vozila. Delavec cestnega podjetja je očistil cestišče. Poškodovanih ni bilo.

Gorel drog

Včeraj ob 6.27 je v ulici Brezje v Novem mestu gorel lesen drog telekomunikacijskega voda. Gasilci GRC Novo mesto in PGD Kamence so ogenj pogasili.

Sršeni

Ob 17.45 so v Selah pri Dobovi, občina Brežice, gasilci PGD Obrežje s tehničnim posegom odstranili sršenje gnezdo iz dimnika stanovanjskega objekta.

Danes brez elektrike

Distribucijska enota Krško obvešča, da bo zaradi rednih vzdrževalnih del na elektroenergetskih napravah prekinjena dobava električne energije na območju TP Brežice Center danes med 8:00 in 11:00 uro.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava