družabno

Čustveno slovo: Jana Morelj zapustila Denis Avdić Show

30.8.2024 | 13:00 | B. M.

Jana Morelj je danes ob 10. uri po trinajstih letih zaključila z delom v najbolj poslušanem jutranjem programu v Sloveniji, Denis Avdić Show na Radiu 1. Razkrila je tudi, kaj bo počela sedaj.

Čustveno slovo: Jana Morelj zapustila Denis Avdić Show

Slovo od ene najbolj priljubljenij radijskih voditeljic v Sloveniji je bilo čustveno, kot že dolgo ne. Denis Avdić, Miha Deželak in Lara Tošić so bili ves čas na robu solz, saj bodo svojo prijateljico neizmerno pogrešali.

“Ne bo več budlike 4:10. Ko prideš prva na radio in izklopiš alarm, čakaš, da vsi nakapljamo v studio. Jana hvala za teh 13 let, da si verjela v to idejo, da si rekla gremo na ta vlak. Vem, da so bili momenti, ki so bili težki, da si morala iti čez sebe, da si fajn stisnila in delala preko normalnega delovnega časa, da je bilo treba pustiti privat življenje ob strani. Zato, da zabavmo ljudi, da zbujamo Slovenijo in spravimo dan v pozitivo. Ali nam boš manjkala? Zagotovo. Ali bomo od ponedeljka dalje skušali biti pozitivni in veseli? Absolutno ja,” je povedal Denis, Deželak pa je dodal:

“Jaz bi ti iz srca rekel hvala, za vse lepe in manj lepe stvari. Bila sva kot en paket, ki skupaj potuje. Vesel in ponosen sem, da sem bil na tem vlaku skupaj s tabo. Hvala!” 

Žensko družbo bo v showu pogrešala tudi Lara Tošić.

“Vem, da se ne poznava tako dolgo, ampak sem te v tem letu tako vzljubila in hvala, da si me vzela s sabo v New York, kjer sva se še posebej zbližale. Bova pa šli enkrat z Mio skupaj ven v Tivoli,” je dejala Lara. 

Čustveno slovo: Jana Morelj zapustila Denis Avdić Show

Jana Morelj je bila ves čas na robu solz, sploh, ko se je v etru poslovila z naslednjimi besedami.

“Veliko je bilo smeha, spontanosti, solz, bilo je stresno, ampak tudi vznemiriljvo in nepozabno. Vrtiljak čustev. Bilo je najbolj kreativno in najbolj nepozabno obdobje mojega življenja. Bil je privilegij, da sem v tem času zgradila najtrdnejša prijateljstva, ki bodo še naprej del mojega vsakdana. Postala sem del radijske pravljice, ki je pomemben del zgodovine. Ko te življenje nagradi z nečem takim, veš, da si nekaj naredil prav in si preprosto srečen. Prijateljstvo je edino lepilo, ki bo držalo svet skupaj. Hvala vam prijatelji. In vsem poslušalcem, ker ste me spustili v svoj svet. Vse dobro še naprej, poslušajte se in živite življenje,” je zaključila Jana, ki je tudi ekskluzivno razkrila, s čim se bo zdaj ukvarjala.

Ukvarala se bo z rock glasbo. Prihaja namreč podkast Backstage z Jano Morelj, kjer se bo poglobljeno pogovarjala z glasbeniki. V prvem podkastu bo gostila Tomija Megliča in Bojana Cvjetičanina, ki sta jo danes tudi presenetila v studiu.

‹ nazaj

Galerija (4)

_Jana Morelj (1)
_Jana Morelj (5)
_Jana Morelj (6)
_Jana Morelj (7)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava