namig za premik

Tin Vodopivec: Stand-up komedija ''Elektro banana'', KC

4.10.2024 | 19:30

Vabljeni na stand up komedijo Tina Vodopivca z naslovom “ELEKTRO BANANA” v petek, 4. oktobra, ob 19.30 uri v KC Semič.

Tin Vodopivec se vrača na odre s svežim šovom stand-up komedije “ELEKTRO BANANA”. Čaka vas nova ura materiala, ki so jo Tinu prinesli vsi nori dogodki zadnjega obdobja, pa tudi režiranje prvega filma, ločitev in pa pisanje tegale teksta. A ste vedeli, da komiki sami pišemo opise svojih predstav?

Elektro Banana je Tinov šesti šov, potem ko smo ga v preteklosti lahko gledali v predstavah Superdupermega / 360 stopinj (2011), Replika (2012), Desert (2014), RocknRoll (2018), Peti element (2019).

“Ob tako razgibanem nastopu, ti ne more biti dolgčas!” je enkrat o mojem nastopu napisal legendarni britanski kritik Steve Bennett. Kar kul, a ne?

VEČ O ŠOVU

Avtor predstavi genezo westfalskega kongresa leta 1648 in nato analizira vsebinske značilnosti mednarodne skupnosti. Nato sledi konkretizacija pomena mednarodnega okolja za zunanjo politiko Republike Slovenije, ker so navedeni zanjo strateški akterji na globalni ravni.

No, tega ne bo v šovu. Bodo pa fore o ljubosumnosti, gori Kilimanjaro in, ja, uganili ste, o bananah.

Ogljično nevtralna turneja

Cilj turneje je, da bi bila povsem ogljično nevtralna. Ne vem, kaj to pomeni, samo zveni fancy.

V resnici bomo poskusili biti čim bolj pazljivi do okolja, hoditi peš in se voziti z električnimi avti, čim manj smetiti, čim manj kuriti, brez plastke, papirja in brez for na prvo žogo. Pa še na koncu turneje bomo posadili nekaj dreves.

Posebna gosta turneje: Jure & Mark

Cena vstopnice:

Predprodajna cena velja le do 1.9.2024 – POHITITE in SI ZAGOTOVITE VSTOPNICO

13,00 €

od 2.9.2024

16,00 € odrasli

14,00 € študentje in upokojenci

na dan dogodka:

18,00 €

Predprodaja vstopnic poteka v TIC-u Semič

‹ nazaj