bela krajina

Črnomaljska generacija maturantov zadovoljna

12.7.2024 | 12:00 | M. K.

Črnomelj - V medioteki Srednje šole Črnomelj je včeraj potekala slovesna podelitev maturitetnih spričeval splošne mature za generacijo maturantov, ki je srednješolski prag prestopila v šolskem letu 2020/21.

Črnomaljska generacija maturantov zadovoljna

Generacija maturantov, ki je v dveh šolskih letih nova znanja še osvajala na daljavo, je bila z doseženim na maturi zadovoljna, so zapisali na šolskem FB profilu. Dosegli so 93,3-odstotni uspeh, povprečno število doseženih točk je 18,5.

''Skozi program svečane podelitve spričeval sta navzoče vodili dijakinji tretjega letnika gimnazije Rebeka Adamič in Daša Planinc, maturanti pa so s prebranimi mislimi skušali odgovoriti na vprašanja, ki se porajajo mlademu človeku ob pomembnih življenjskih prelomnicah, kar je vsekakor tudi zaključek srednješolskega izobraževanja. Pomen trenutka je izpostavila ravnateljica Darja Bremec, ki je dijakom zaželela veliko sreče na novi življenjski poti.

Prireditev je z glasbo in petjem obogatila nekdanja dijakinja Natalija Šterk, program pa je zasnovala Mateja J. Kordiš,'' so še zapisali na FB SŠ Črnomelj, od koder so tudi fotografije.

‹ nazaj

Galerija (5)

_GimnazijaCrnomelj (1)
_GimnazijaCrnomelj (2)
_GimnazijaCrnomelj (3)
_GimnazijaCrnomelj (4)
_GimnazijaCrnomelj (5)

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava