družabno

Zoja med finalistkami

13.6.2024 | 09:30 | Tekst: Renata Mikec
Foto: David Keinne

Zoja Ulaga (Foto: David Keinne)

Zoja Ulaga (Foto: David Keinne)

Novomeščanka Zoja Ulaga je letošnja finalistka izbora Miss Earth Slovenije&Miss Aura Slovenije. 20-letna študentka Ekonomske fakultete v Ljubljani se ukvarja s fitnesom, pomemben del njenega življenja pa ji predstavlja glasba, saj že od otroštva igra kitaro. Očitno jo je zanjo navdušil njen dedek Franc Kramer, sicer soustanovitelj narodno zabavne zasedbe Fantje z vseh vetrov.

Zojo kot večino lepotic, zanimata še moda in modeling, rada pa tudi smuča in uživa življenje. Za to izkušnjo na izboru je še posebej hvaležna, saj ji bo dala še več samozavesti, zagotovo pa ji bo odprla vrata za mnoge priložnosti in nova spoznanja.

Zoja ima tudi sestro dvojčico Liso, obe pa sta čista kopija svoje mamice Petre Ulaga, ki je bila nekoč kot Petra Kramer miss Dolenjske in zatem še miss fotogeničnosti Slovenije, pred leti pa je s svojo linijo ženskih torbic UP prevzela številne modne navdušenke. Zdaj dela v medijih, saj je na Radiu Aktual in na TV Aktual zaposlena kot producentka.

Na finalu izbora Miss Earth&Aura Slovenije bo nastopilo 15 deklet, med njimi bo tudi Larisa Ozimek iz okolice Trebnjega, točneje iz vasi Sela pri Šumberku, ki jo bomo predstavili v prihodnjih dneh. 

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava