družabno

Slovenska izvajalka leta

24.5.2024 | 12:00 | Tekst: Renata Mikec
Foto: IPF

Nina Pušlar je vnovič postala izvajalka leta na slovenskih radijskih postajah.

Nina Pušlar je vnovič postala izvajalka leta na slovenskih radijskih postajah.

Združenje IPF je Ivančanki Nini Pušlar podelilo priznanje za rekordno peto zaporedno leto na vrhu seznama največkrat predvajanih slovenskih izvajalcev na radijskih postajah v minulem letu. Niz uspešnic nadaljuje njena Ironija, ki je med najbolj predvajanimi skladbami letošnjega leta in se tako pridružuje lanskima uspešnicama Malo, malo in Nina, Nina, Nina.

»Letošnjega priznanja se veselim tako kot prvega, ki sem ga prejela leta 2011 za Slečeno srce. Vsa skrbno hranim na posebnem mestu, na mojem starem pianinu, kjer pesmi tudi nastajajo. Največje darilo zame in za ustvarjalce mojih skladb je, da te živijo na radijskih postajah in nastopih, kar čutimo, ko jih ljudje z nami pojejo, ko nam mladi pevci pišejo za instrumentalne podlage, učitelji in starši za note, ko pojejo naše pesmi na posnetkih na družabnih omrežjih, nas poslušajo na Spotifyju in YouTubu ali pa si zaželijo radijsko glasbeno željo," je ob prejemu še ene pomembne nagrade povedala Nina.

Njen sedmi studijski album je navrgel že pet singlov, zagotovo pa bo še kakšnega, ki ga bo spremljal tudi videospot. Kot je še povedala 35-letna Nina, bodo poletni koncerti odlična priložnost, da s svojo publiko spet družno zapoje in potem morda odide v studio po kaj novega. Sicer pa pogleduje že proti 20-letnici kariere, ki jo bo slavila prihodnje leto.

‹ nazaj

Komentiraj prispevek

Za komentiranje tega članka morate biti prijavljeni.

Prijava